Weber Överdrag Genesis 300 serien

Bli först med att recensera denna produkt

Webers Genesis grillar är gjorda för att stå utomhus i alla väder. De tål både regn och snö så att du kan grilla åretrunt. Med Webers orginal överdrag blir de lättare att hålla rena och blanka utan besvär.

Minikvant: 1 st

Tillgängligt: I lager

709,00 kr
  • Köp 25 för 674,00 kr st och spara 5%
  • Köp 50 för 639,00 kr st och spara 10%
709,00 kr
Weber

Vi skickar omärkta produkter inom 3 dagar. 

Kontakta oss om ni berhöver mer info om produkter.

Återköp av felaktiga varor inom 14 dagar.

Rekommendera oss och få 10% på nästa köp!

 

 

Produktbeskrivning

Detaljer

 

Mer information

Mer information

Märke Weber

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Weber Överdrag Genesis 300 serien

Frågor & Svar

Hur beställer jag?

Enklast är att välja produkt och antal i shoppen. Det går även att maila in din beställning till oss på info@promotiononline.se

Vad är schablon och kliché?

Bägge dessa betyder ungefär samma sak och är själva tryckfilmen/plåten som används vid tryck. Man behöver ta fram 1 styck/färg som skall tryckas. Detta är en engångskostand och vid repeatorder så försvinner denna kostnad.

Vad är startkostnad?

Vid digitaltryck (4-färgs fototryck) eller gravyr så tillkommer alltid en startkostnad. Denna kostnad skall täcka inställningar av maskiner och förberedelser inför en sådan märkning.

Vad är PMS nummer?

PMS är en förkortning av Pantones färgsystem och används när man skall trycka sin logo. Det är viktigt för oss att vi får korrekt PMS nummer som vi sedan kan använda för att återge er logo i korrekt färg på proukterna. Om ni har svårt att få fram denna kan vi hjälpa er med att ta fram ett förslag på den färgen som ligger närmast orginal logon som ni skickat till oss.

Var är vectoriserad EPS?

Det är själva filformatet som tryckerierna behöver för att kunna skapa tryckfilmer eller tryckplåtar. I vissa fall går det även  att använda tryckorginal från PDF. Fråga er byrå eller den personen som gjort er logo så kan de säkert hjälpa er med rätt fil.

Vad är Artwork eller korrektur?

Det är den digitala skiss som skickas till er innan vi startar tryck. Ni får alltid ett artwork innan vi kör igång. Ledtid beräknas alltid från det datum som ni gett ert godkännande av artwork/ korrektur.